Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на двг на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на двг на 145

Интересува ме какво е неаобходимо за преминаване от 1.3 към 1.6 Боксер.Скоростите имат ли разлика?Трябва ли да сменявам инсталации и компютри Мерси предварително
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

---.
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:29.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

а ЕКУ какво е?

Comment

Еку=кокмпютър! Трябва и скоростната кутия да сменяш щото е с различни предавателни числа!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

спред мен въпроса е има ли смисъл , по добре си намери 1.7 16 V ... аз пък искам да питам има ли ппредстава някои колко парички би излезнало смяната на двигателя и абсолутно всичко необходино от 1.4 ТС на 2.0 тс.....
          Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
          Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
            спред мен въпроса е има ли смисъл , по добре си намери 1.7 16 V ... аз пък искам да питам има ли ппредстава някои колко парички би излезнало смяната на двигателя и абсолутно всичко необходино от 1.4 ТС на 2.0 тс.....
            Продавай и си купувай нова... тази задача е за хора без време с пари в излишък!
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
              спред мен въпроса е има ли смисъл , по добре си намери 1.7 16 V ...
              при този вариант какво се сменява освен скорости и компютри....може би и инсталацията

Comment

Първоначално публикувано от slavips Покажи съобщение
                при този вариант какво се сменява освен скорости и компютри....може би и инсталацията
                Колегата ти препоръчва просто да смениш колата.
                Тия смени на двигатели с по-голям от същия модел са безсмислени, освен ако не ти подарят двигател и пак няма много смисъл. Просто си продаваш твойта за 3000лв и си купуваш същата за 3000лв и си свиркаш

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  Колегата ти препоръчва просто да смениш колата.
                  Тия смени на двигатели с по-голям от същия модел са безсмислени, освен ако не ти подарят двигател и пак няма много смисъл. Просто си продаваш твойта за 3000лв и си купуваш същата за 3000лв и си свиркаш
                  Чудесна идея колега обаче няма кандидати за алфичката отдавна съм мислил по въпроса и цената е далеч от тази която ти си написал и никой не кълве За това ми мина през главата да продължа да наливам пари-ако ме разбираш

Comment

Имам двигател и скоростна кутия от 1.6 TS 2000г.
                    само кажи колко пари си готов да дадеш.Двигателя е с чисто нови свещи, нямат изминати и 200км. Аз ти предлагам като цена 1200 лв за двигателя и скоросната кутия+ компютъра на колата. Маслото е на 3000км.
                    Last edited by kopsmos; d.m.y г., 22:07.
                    Alfa 156 1.6 TS 16V

Comment

Working...
                    X